Skab dit drømmeliv med øget bevidsthed

Skab dit drømmeliv med øget bevidsthed - i Operaen

Drømmer du om at blive bedre til at mærke dig selv, så du kan gøre den forskel i dit liv, der skaber værdi og større livstilfredshed? 

Efter den store succes sidste år, glæder vi os til igen at byde velkommen til en oplevelsesrig dag med fokus på din bevidsthed, hvor vi går i dybden med essensen af bevidsthedens kraft, og hvordan du kan bruge den til at skabe resultater i dit liv – privat såvel som professionelt. 

Bevidstheden er en rejse igennem vores indre verden – en rejse der fører os fra kroppens fornemmelser til vores følelser og tanker og videre ind i det spirituelle univers. Den forbinder os med vores krop, lader os forstå vores følelser og tanker og guider os til en dybere selvforståelse og forbindelse til verden.

Du kan møde alle nedenstående inspirerende mennesker, der vil berige dig med ny viden, nye indsigter og inspiration til at leve og lede dit liv med en højere bevidsthed.

Vi glæder os til at åbne dørene til en inspirerende rejse mod højere livskvalitet, ægte lykke og succes. Så træd ind i denne dag med et åbent sind - og lad bevidsthedens lys guide dig mod en strålende fremtid!

Tilmelding

  • Goodiebag (værdi over 1.000 kr.)
  • Talks på scenen
  • Koncerter
  • Let forplejning
  • Søndag den 11. februar 2024
  • Kl. 12.00 - 18.00, dørene åbner kl. 11.00
  • Ekvipagemestervej 10, 1438, København, Hovedstaden
Tilmelding
BILLEDE RIKKE
Få klarhed pg retning i livet med clairvoyance, Rikke Hertz

Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver og clairvoyant medie. Oplev Rikke som clairvoyant medie, hvor hun stiller ind på to gæster fra salen og deler de universelle og brugbare råd samt værktøjer og guidance, som hun kanaliserer ned i sine readings. Rikke stiller sig kun til rådighed for det reneste, højeste og bedste, og de svar, der kommer, vil altid være universelle og give alle, der lytter med, nye indsigter, brugbare værktøjer og et højere niveau af bevidsthed.

Personlig transformation møder magi, Anders Hansen

Anders Hansen er illusionist, foredragsholder og forandringsskaber. Med sin unikke tilgang hjælper Anders deltagerne med at bryde fri af deres begrænsende mentale illusioner, så de kan udleve deres fulde potentiale. Han har studeret med nogle af verdens mest anerkendte eksperter indenfor personlig udvikling og kombinerer disse kraftfulde værktøjer med evnerne fra hans fortid som international illusionist. Med denne unikke kombination, skaber han en enestående, transformativ og underholdende oplevelse for dig som deltager. Resultatet? Du får værktøjerne til at lede og leve et gladere, rigere og mere meningsfyldt liv.

Ærestale til bevidstheden, Hella Joof

Mød Hella Joof, instruktør, forfatter og formidler. Hella bruger sin bevidsthed i sit kreative arbejde og beriger os med en særlig ærestale til bevidstheden i os alle. Gennem en inspirerende rejse ind i vores indre skaber Hella et rum for refleksion og personlig vækst. Hendes ærestale til bevidstheden er en invitation til at udforske potentialet i vores egen bevidsthed og finde inspiration til at forme en mere meningsfuld tilværelse.

Passion, Motivation og Succes, Martin Thorborg

Mød Martin Thorborg, iværksætter og foredragsholder. Martin træffer bevidste beslutninger i både sit professionelle såvel som sit personlige liv og vil inspirere dig til at leve et spændende liv, hvor du opnår succes samtidig med at du er et ordentligt menneske. Martin inviterer dig til at omfavne det spændende potentiale, der ligger i bevidste beslutninger, og hvordan de kan forme din rejse mod et liv med meningsfuld succes og menneskelig integritet.

Rikke Støttrup Dal

Rikke Dal Støttrup er chefredaktør på ALT for damerne og din vært for arrangementet. Som deltager bliver du godt guidet gennem dagen, så du ikke bliver i tvivl om, hvad der skal foregå. Med sig har hun sit team fra ALT for damerne-redaktionen, der altid står klar til at svare på små og store spørgsmål.

Program

Kl. 11.00: Dørene åbner til foyeren

Kl. 11.30: Dørene åbner til salen

Kl. 12.00: Velkomst

Kl. 12.10: Åbningsmeditation // Rikke Hertz

Kl. 12.20: Personlig transformation møder magi // Anders Hansen

Kl. 13.00: Solosang // Linda Andrews

Kl. 13.10: Få klarhed og retning i livet med clairvoyance // Rikke Hertz

Kl. 13.50: Pause – let frokost i VIP-området

Kl. 15.00: Ærestale til bevidstheden // Hella Joof

Kl. 15.35: Passion, Motivation og Success // Martin Thorborg

Kl. 16.10: Pause - te og kaffe i VIP-området

Kl. 16.40: Panel dialog om bevidsthed med alle oplægsholdere // Rikke Dal Støttrup

Kl. 17.15: Illusioner og bevidsthed // Anders Hansen

Kl. 17.25: Næste skridt i din bevidsthedsrejse // Rikke Hertz & Anders Hansen

Kl. 17.30: Integrationsmeditation // Rikke Hertz

Kl. 17.45: Gospel kor og farvelsang // Linda Andrews

Kl. 18.00: Tak for i dag med Rikke Hertz og Anders Hansen 

 

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i programmet helt frem til afviklingsdatoen.