Alt for damerne - Saloner 2022
Wave

ALT for damerne blænder i 2023 op for en række eksklusive saloner og events.
Vi åbner dørene til et nyt univers fuld af inspiration, hygge, forkælelse og ny viden, når vi i selskab med kendte kvinder besøger hele landet.

Arrangementerne finder sted i foråret og efteråret – datoerne bliver offentliggjort løbende her på siden, i ALT for damerne magasinet og på ALT for damernes Instagram.

Wave

Lev dit bedste liv
med en højere bevidsthed

ALT for damernes salon med RIKKE HERTZ, ANDERS HANSEN, MIA WAGNER, MORTEN ALBÆK og HELLA JOOF

 

Kom med til en del dag, der handler om bevidsthed - din bevidsthed! 


Drømmer om at blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger i dit liv? Med en øget og udviklet bevidsthed, har du nøglen til at forbedre dine resultater.

Vi glæder os derfor enormt meget til en dag i Operahuset, hvor vi fokuserer på at øge den menneskelige bevidsthed. Vi kaster lys på bevidstheden og den værdi, det har for dig at være et endnu mere bevidst menneske, som vil gøre, at du kan skabe bedre resultater på alle områder af dit liv.

Bevidsthed er både mentalt og spirituelt.

Mentalt giver det os klarhed, retning og mening. Spirituelt gør det vores møde med verden, med andre og os selv mere nærværende, berigende og kærlig.

Spirituel erhvervsrådgiver Rikke Hertz og illusionist Anders Hansen står i spidsen for et program, der har til formål at bringe det bevidste budskab ud til dig både mentalt og spirituelt som en livsforandrende vej til større livskvalitet, lykke og succes.

Brug din bevidsthed til at tage lederskab i dit eget liv
Med Rikke Hertz, der er spirituel erhvervsrådgiver og clairvoyant medie. Hun bruger sine spirituelle evner, når hun inspirerer og underviser. Rikke vil give dig hendes råd til at leve et mere bevidst liv. Hendes missionen er at hjælpe dig til at nå dit ypperste mål og give mulighed for bedre job- og livskvalitet, tilfredshed og lykke.

Personlig transformation med et magisk touch
Med Anders Hansen, illusionist, foredragsholder og transformations-katalysator. Han kombinerer personlig udvikling med magi ved at bruge illusioner som et middel til at udvikle og undervise mennesker på en lærerig og underholdende måde, der øger bevidstheden for dig, der ønsker at leve et bedre, rigere og mere fyldestgørende liv.

Bevidste investeringer i virksomheder og kvinder
Med Mia Wagner, der er serieinvestor og stifter af Nordic Female Founders. Hun arbejder målrettet og dedikeret på at øge kvinders bevidsthed om deres egne kompetencer som iværksættere og investorer.

Falske sandheder i livet
Med Morten Albæk, der er filosof, forfatter og CEO i virksomheden Voluntãs. En samtale med Morten Albæk om hvordan vi erkender, hvem vi er og ønsker at blive.

Ærestale til bevidstheden
Med Hella Joof, instruktør, forfatter og formidler. Hun bruger sin bevidsthed i sit kreative arbejde og holder denne dag en særlig ærestale til bevidstheden i os alle.

Spørgsmål om bevidsthed til panelet
Her får du mulighed for at stille spørgsmål til Rikke Hertz, Anders Hansen, Mia Wagner, Morten Albæk og Hella Joof.

 

Salonen er arrangeret i samarbejde med Rikke Hertz og Anders Hansen

Wave
Wave

Praktisk information

 • Hvor og hvornår finder arrangementerne sted:

  Søndag den 5. februar 2023 afholdes ALT for damerne Salon i samarbejde med Rikke Hertz og Anders Hansen under temaet "Lev dit bedste liv med en højere bevidsthed". Eventet foregår i Den Kongelige Opera i København fra kl. 11.00-18.00.

  Følg med her på siden for mere information om vores kommende saloner, eller følg med på ALT for damernes Instagram og Facebook for mere information.

 • Hvordan håndterer afviklingen af arrangementet ifm. covid-19?
  Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for kulturelle arrangementer. Hvis arrangementet ikke kan afholdes i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, vil arrangørerne forsøge at rykke til en ny dato, hvo alle publikummer vil få 30 dages refunderingsret, såfremt de ikke kan den nye dato. Refunderingen er minus gebyr.

 • Hvordan tilmelder jeg mig
  Tryk på knappen ‘Tilmeldingen’ i bunden af din skærm og vælg den ønskede billettype på Billetlugen.dk

 • Hvornår skal jeg senest tilmelde mig?
  Der vil være et begrænset antal plader til ALT for damernes saloner. Man kan tilmelde sig så længe der er ledige pladser.
  Bemærk: Billetsalget lukker for tilmelding kl. 10.00 på dagen for afviklingen

 • Hvordan/hvornår modtager jeg min billet?
  Du vil kort tid efter din tilmelding modtage en kvittering for dit køb. I ugen op til arrangementet vil du modtage mere information om dagen samt din billet.
Wave

SCROLL VIDERE NED!

Gik du glip af vores Saloner i 2022?

ALT for damerne inviterer igen i 2023 læserne med til inspirerende aftener, selvforkælelse og autentiske samtaler med kendte kvinder. Hold løbende øje på siden.

Wave

TIDLIGERE AFVIKLET EVENTS:

Salon: Spirituel Masterclass med Rikke Hertz lørdag d. 26. februar 2022

Investeringssalon: Kvinde, kend dine aktier med Sofie Østergaard og Female Invest i samarbejde med Sydbank torsdag d. 24. marts 2022

Bogsalon: Stærke Kvinder og deres stærke historier med forfatterne Maren Uthaug, Merete Pryds Helle og Carolyne Kaddu Rasmussen i samarbejde med Lindhardt & Ringhof torsdag d. 8. september 2022

Guldknappen: ALT for damernes GULDKNAP og prisuddeling i samarbejde med Boozt - et brag af en fest i Operaen d. 2. oktober 2022.

Bogsalon: Mød de stærke kvindelige forfattere Ditte Giese, Katrine Engberg, Nillou Johannsen, Camilla Søe og Maria Gudme i samarbejde med Alpha Forlag i Skanderborg d. 23. oktober og Rødovre d. 25. oktober 2022.

Aktiesalon: Kvinde, kend dine aktier med Sofie Østergaard, MoneyPenny og Pia Brink Andersen i samarbejde med Sydbank på tværs af landet d. 8., 9. og 10. november samt 16. og 17. november. 

Wave

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende ALT for damernes saloner, kan du altid kontakte vores Kundeservice pr. mail fest@altfordamerne.dk eller tlf. 70 25 75 10 alle hverdage kl. 9:00 - 15:00.

Story House Egmont A/S
Stroedamvej 46
2100 Copenhagen
CVR 83131128
Tlf. 70 25 75 10 (mandag til fredag kl. 9-15)

ALT for damerne
Bestil abonnement
Privatlivspolitik
Cookiepolitik