FAQ

Du finder datoen for den enkelte salon under topfanen "SALONER".

Den næste ALT for damerne Salon afholdes den 10. oktober 2023 i samarbejde med Formuepleje. 

ALT for damernes Saloner afvikles primært på redaktionen i København, men vi besøger også mange andre af landets byer alt efter hvilken salon, vi afvikler.

Du bestiller og betaler online via vores hjemmeside under det enkelte event. Vi samarbejder med Billetto, der tilbyder en nem og sikker bestilling og betaling. Der kan betales med betalingskort (Dankort, VISA og MasterCard) eller ApplePay, GooglePay og MobilePay. Gå til tilmeldingen.

Prisen på billetten afhænger af den enkelte salon, tjek derfor siden for den salon du ønsker at deltage i. Ved betaling pålægges et administrationsgebyr.

Ja, du får en bekræftelse på din tilmelding. Husk at medbringe din bekræftelse på eventdagen, da denne fungerer som din billet. Du skal vise denne i døren for at komme ind. Du kan enten medbringe billetten på din tablet eller i printet form.

Modtager du ikke bekræftelsen, tjek da dit spamfilter eller kontakt kundeservice. En uge op til eventets afvikling, vil du desuden pr. mail modtage et deltagerbrev med praktiske informationer.

Sidste frist for tilmelding er, som udgangspunkt med mindre andre er nævnt, altid 24 timer før eventen afvikles, eller indtil der er udsolgt.

Det varierer fra salon til salon, om der serveres mad og drikke. Tjek derfor siden for den salon, du ønsker at deltage i under topfanen "SALONER".

Dette varierer fra event til event, men det er som udgangspunkt altid en god idé med lidt vand og evt. en blok og kuglepen, hvis du ønsker at notere ned undervejs.

Ja, der er mulighed for at få opbevaret sine ting gratis, men garderoben er ubemandet og på eget ansvar. Vi opbevarer ikke goodiebags.

Vi arbejder på sagen, men lige nu er det desværre ikke muligt.

Dit billetkøb er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet sine penge efter købet er foretaget. Vi opfordrer derfor til, at du eftertjekker, at du har mulighed for at deltage på den givne dato for eventafviklingen. 

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for kulturelle arrangementer. Hvis arrangementet ikke kan afholdes i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, vil arrangørerne forsøge at rykke til en ny dato, hvor alle publikummer vil få 30 dages refunderingsret, såfremt de ikke kan den nye dato. Refunderingen er minus gebyr.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet og/eller af oplægsholdere frem til afvikling, såfremt der skulle ske uforudsete hændelser.

Ja, der vil som oftest være en professionel fotograf til stede på dagen. Indholdet vil efterfølgende blive brugt på ALT for damernes og sponsorernes kanaler.