Alt for damerne - Saloner 2022
Wave

ALT for damerne åbner dørene til et nyt univers fuld af inspiration, hygge, forkælelse og ny viden, når vi i selskab med kendte kvinder laver events i hele landet.

Datoerne for arrangementerne bliver offentliggjort løbende her på siden, i ALT for damerne magasinet og på ALT for damernes Instagram.

Wave

Få styr på din økonomi

ALT for damernes salon med
ANNE STAMPE OLESEN, HELLE SNEDKER & DITTE KJELDGAARD

Hvordan får du råd til det liv, du drømmer om at leve?


Jeg har brug for pengene nu, så hvor længe kan pensionsopsparingen vente?"
"Hvad betyder det for min fremtidige økonomi, at jeg er på deltid?"
"Hvordan står jeg, hvis vi bliver skilt?


Vi kvinder er bedre og bedre uddannet; vi får gode vellønnede jobs og tager masser af ansvar. Hvordan kan det så være, at vi fortsat ikke er økonomiministre i vores egne liv? Kom og lær hvordan du optimerer din privatøkonomi, og hvordan du sikrer en stærk økonomi, når du takker af på arbejdsmarkedet.

Dette er salonen for dig, der (også) har tendens til at udskyde beslutninger, der har med budget, investering og pension til i morgen? Nu har du chancen for at gøre noget ved det og tage magten over din egen økonomi og gøre noget aktivt for at sikre, at dine drømme kan blive til virkelighed.

Kom med til en aften, hvor du får inspiration og råd fra tre kvinder, der hver dag hjælper kvinder med at tage økonomiske beslutninger og opnå deres mål.

Masterclass: Få råd til din fremtid
En guide til, hvad du skal vide om din nuværende økonomi, og hvad du kan gøre for at sikre dig til fremtiden. Helle Snedker, investeringsrådgiver i Formuepleje, kommer omkring alle de faktuelle og vigtige detaljer, som ikke må undlades.

Tag ansvar for din økonomi
Kom tæt på Anne Stampe Olesen, der arbejder med risikovillig kapital i Nordic Female Founders, men går med livrem og seler privat. Måske har du også set hende i Løvernes Hule 2023.

Alt det, der kan gå galt
Hvordan står du økonomisk, hvis din mand dør, hvis du ikke kan arbejde eller ved skilsmisse? Ditte Kjeldgaard har selv oplevet, at hendes mand pludselig døde og deler som advokat sin viden om, hvordan du sikrer dig bedst.

 

Salonen er arrangeret i samarbejde med Formuepleje

Wave
Wave

Praktisk information

 • Hvor og hvornår finder arrangementerne sted:

  Torsdag den 23. marts 2023 afholder ALT for damerne Salon i samarbejde med Formuepleje under temaet "Få styr på din økonomi". Eventet foregår hos ALT for damerne (Strødamvej 46, 2100 København Ø.)

  Følg med her på siden for mere information om vores kommende saloner, eller følg med på ALT for damernes Instagram og Facebook for mere information.

 • Hvordan håndterer afviklingen af arrangementet?
  Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for kulturelle arrangementer. Hvis arrangementet ikke kan afholdes i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, vil arrangørerne forsøge at rykke til en ny dato, hvo alle publikummer vil få 30 dages refunderingsret, såfremt de ikke kan den nye dato. Refunderingen er minus gebyr.

 • Hvordan tilmelder jeg mig
  Tryk på knappen ‘Tilmeldingen’ i bunden af din skærm og vælg den ønskede billettype på Billetlugen.dk

 • Hvornår skal jeg senest tilmelde mig?
  Der vil være et begrænset antal pladser. Man kan tilmelde sig så længe der stadig er ledige billetter til salg.

 • Hvordan/hvornår modtager jeg min billet?
  Du vil kort tid efter din tilmelding modtage en kvittering for dit køb. I ugen op til arrangementet vil du modtage mere information om dagen samt din billet.

 • Er der noget særligt, jeg bør medbringe?
  I din goodiebag vil der være en lille notesblok, som du kan benytte til at skrive noter undervejs. Der serveres først drikke i pausen, så det kan være en god idé at have en vandflaske med i tasken.

 • Vil der være fotograf tilstede?
  Ja, der vil være en professionel fotograf til stede på aftenen. Indholdet vil efterfølgende blive brugt på ALT for damernes og sponsorernes kanaler.
Wave

SCROLL VIDERE NED!

Gik du glip af vores Saloner i 2022?

ALT for damerne inviterer igen i 2023 læserne med til inspirerende aftener, selvforkælelse og autentiske samtaler med kendte kvinder. Hold løbende øje på siden.

Wave

TIDLIGERE AFVIKLET EVENTS:

Salon: Spirituel Masterclass med Rikke Hertz lørdag d. 26. februar 2022

Investeringssalon: Kvinde, kend dine aktier med Sofie Østergaard og Female Invest i samarbejde med Sydbank torsdag d. 24. marts 2022

Bogsalon: Stærke Kvinder og deres stærke historier med forfatterne Maren Uthaug, Merete Pryds Helle og Carolyne Kaddu Rasmussen i samarbejde med Lindhardt & Ringhof torsdag d. 8. september 2022

Guldknappen: ALT for damernes GULDKNAP og prisuddeling i samarbejde med Boozt - et brag af en fest i Operaen d. 2. oktober 2022.

Bogsalon: Mød de stærke kvindelige forfattere Ditte Giese, Katrine Engberg, Nillou Johannsen, Camilla Søe og Maria Gudme i samarbejde med Alpha Forlag i Skanderborg d. 23. oktober og Rødovre d. 25. oktober 2022.

Aktiesalon: Kvinde, kend dine aktier med Sofie Østergaard, MoneyPenny og Pia Brink Andersen i samarbejde med Sydbank på tværs af landet d. 8., 9. og 10. november samt 16. og 17. november. 

Bevidsthedssalon: Lev dit bedste liv med en højere bevidsthed i samarbejde med Rikke Hertz og Anders Hansen - en fuldstændig magisk søndag i Operaen d. 5. februar.

Wave

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende ALT for damernes saloner, kan du altid kontakte vores Kundeservice pr. mail fest@altfordamerne.dk eller tlf. 70 25 75 10 alle hverdage kl. 9:00 - 15:00.

Story House Egmont A/S
Stroedamvej 46
2100 Copenhagen
CVR 83131128
Tlf. 70 25 75 10 (mandag til fredag kl. 9-15)

ALT for damerne
Bestil abonnement
Privatlivspolitik
Cookiepolitik